Form of Work
Książki
(1)
Status
available
(1)
Branch
Pracownia - ul. Kramarska 32
(1)
Author
Marcinek, Roman
(1)
Próchniewicz, Dorota
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Kuchnia podhalańska
(1)
Subject: time
1201-1300
(1)
1301-1400
(1)
1401-1500
(1)
1501-1600
(1)
1601-1700
(1)
1701-1800
(1)
1801-1900
(1)
1901-2000
(1)
2001-
(1)
Subject: place
Górale
(1)
Genre/Form
Książki kucharskie
(1)
2 results Filter
Book
In basket
Kuchnia góralska / [Dorota Próchniewicz ; wstęp Roman Marcinek]. - Wyd. 1. - Ożarów Mazowiecki : Wydawnictwo Olesiejuk, cop. 2015. - 140, [4] s. : il. ; 25 cm.
(Polska Kuchnia Regionalna)
Pracownia - ul. Kramarska 32: można wypożyczyć sygn. PRAC.KRAJOZN.; Zarezerwuj egzemplarz (1 egz.)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Pracownia - ul. Kramarska 32
There are copies available to loan: sygn. PRAC.KRAJOZN. (1 egz.)
Authority data
Przepisy kulinarne (hasło przedmiotowe)
zob. też Ciasta (hasło przedmiotowe) ; Desery (hasło przedmiotowe) ; Fondue (hasło przedmiotowe) ; Galarety i galaretki (hasło przedmiotowe) ; Gotowanie (hasło przedmiotowe) ; Grzanki (hasło przedmiotowe) ; Kanapki i przekąski (hasło przedmiotowe) ; Kluski (hasło przedmiotowe) ; Kolacja (hasło przedmiotowe) ; Kucharstwo (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia amerykańska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia Ameryki Środkowej (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia angielska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia arabska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia austriacka (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia azerbejdżańska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia azjatycka (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia bałkańska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia baskijska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia białoruska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia bojkowska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia brazylijska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia bułgarska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia cajuńska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia chilijska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia chińska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia chorwacka (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia czeska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia Dalekiego Wschodu (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia egipska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia etiopska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia europejska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia Europy Środkowo-Wschodniej (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia francuska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia grecka (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia gruzińska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia hiszpańska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia holenderska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia indonezyjska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia indyjska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia japońska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia kanadyjska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia karaibska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia kaszubska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia kaukaska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia kazachska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia klasztorna (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia kociewska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia koreańska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia krajeńska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia krajów bałtyckich (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia kresowa (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia kujawska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia kurpiowska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia libijska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia litewska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia lubelska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia łemkowska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia łotewska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia marokańska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia mazowiecka (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia mazurska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia meksykańska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia morawska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia niemiecka (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia nowozelandzka (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia ormiańska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia peruwiańska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia podhalańska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia podlaska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia polska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia południowoafrykańska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia południowoamerykańska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia pomorska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia portugalska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia północnoafrykańska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia regionalna (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia rosyjska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia rumuńska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia serbska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia skandynawska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia słowacka (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia słoweńska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia słowiańska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia Sri Lanki (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia starożytnego Rzymu (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia szwajcarska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia szwedzka (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia śląska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia śródziemnomorska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia tajska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia tatarska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia tunezyjska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia turecka (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia ukraińska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia uzbecka (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia warmińska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia węgierska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia wielkopolska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia wietnamska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia włoska (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia żydowska (hasło przedmiotowe) ; Makaron (hasło przedmiotowe) ; Naleśniki, bliny, placki (hasło przedmiotowe) ; Napoje (hasło przedmiotowe) ; Obiad (hasło przedmiotowe) ; Owady jadalne (hasło przedmiotowe) ; Pasty do kanapek (hasło przedmiotowe) ; Pasztety i paszteciki (hasło przedmiotowe) ; Pierogi i pierożki (hasło przedmiotowe) ; Pilaw (hasło przedmiotowe) ; Podwieczorki (hasło przedmiotowe) ; Posiłki (jedzenie) (hasło przedmiotowe) ; Posiłki na wynos (hasło przedmiotowe) ; Posiłki regeneracyjne (hasło przedmiotowe) ; Potrawy dietetyczne (hasło przedmiotowe) ; Potrawy dla dzieci (hasło przedmiotowe) ; Potrawy jarskie (hasło przedmiotowe) ; Potrawy jednogarnkowe (hasło przedmiotowe) ; Potrawy mięsne (hasło przedmiotowe) ; Potrawy szybkie i łatwe (hasło przedmiotowe) ; Potrawy świąteczne (hasło przedmiotowe) ; Potrawy z grilla (hasło przedmiotowe) ; Potrawy z mikrofalówki (hasło przedmiotowe) ; Potrawy z piekarnika (hasło przedmiotowe) ; Potrawy z patelni (hasło przedmiotowe) ; Potrawy z szybkowaru (hasło przedmiotowe) ; Potrawy z woka (hasło przedmiotowe) ; Przetwory owocowo-warzywne (hasło przedmiotowe) ; Przyprawy (hasło przedmiotowe) ; Puddingi (hasło przedmiotowe) ; Raclette (hasło przedmiotowe) ; Risotto (hasło przedmiotowe) ; Słodycze (hasło przedmiotowe) ; Sosy (hasło przedmiotowe) ; Stek (hasło przedmiotowe) ; Suflety (hasło przedmiotowe) ; Sushi (hasło przedmiotowe) ; Szaszłyki (hasło przedmiotowe) ; Śniadanie (hasło przedmiotowe) ; Wafle (hasło przedmiotowe) ; Wędliny (hasło przedmiotowe) ; Zapiekanki (hasło przedmiotowe) ; Zupy (hasło przedmiotowe)
zob. też Czasopismo kulinarne (hasło przedmiotowe) ; Książka kucharska (hasło przedmiotowe)
Nieużywane formy hasła: Dania (kulinaria) ; Potrawy ; Potrawy
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again